כתבו עלי

טל ארגמן: הסומליירים של ישראל

31.03.2022 | Rex

הוא נשבה בקסמי היין בדרום אפריקה, רואה חשיבות עליונה בשידוך הבקבוקים לאוכל שעל השולחן –
ומתרגש תמיד להנגיש את הידע שלו לסועדים. הכירו את טל ארגמן, סומלייה ראשי במסעדת פופ & פופ.

להמשך קריאה >>

***

לאחר 20 שנות עבודה במפעל הקיבוצי, גילה טל ארגמן את סוד היין

מירב ראון | כנס מדיה | 16.11.21

רמז: זה לא מה שותים, זה עם מה שותים. עכשיו הוא משתף את הסודות עם כל מי שרק רוצה.

להמשך קריאה >>