סדנאות התאמת יין לאוכל

אין ספק שיין גורם לאוכל להיות יותר טעים, יין מעצים כל ארוחה, כאשר השילוב בין אוכל ליין מדוייק, מהארומה דרך המרקם ועד לטעם שנשאר אחרי נקבל שילוב מנצח. עלינו לקחת בחשבון שיקולים נוספים בבחירת היין בשביל לגרום להתאמה מושלמת ולא בהכרח השילובים המוכרים של בשר עם יין אדום, דגים עם יין לבן.

בסדנה ניחשף לשיקולים המרכזיים בבחירת יין למנה. נטעם עם כל מנה מספר יינות ונבין מדוע יין אחד מתאים יותר מהאחר. בתום הסדנה לכל אחד מאיתנו יהיו כללי אצבע שבעזרתם הוא יוכל לבחור לו יין מתאים שיעצים את חווית הארוחה.

הסדנאות יכולות להתקיים במגוון רחב של מקומות, בסגנונות אוכל שונים ובהתאם לרצונכם.